Sök
  • Lovisa Lindelöf

Allsång på Rånäs Slott!

I helgen var jag och Johan, tillsammans med ett par andra artister, inbjudna till "Allsång med Björta" på Rånäs Slott. Det blev en härlig kväll i "Allsång på Skansen" anda! Utöver allsång så sjöng jag för första gången en egenskriven låt inför en publik, det var jätterolig men såklart även nervöst eftersom det är något jag aldrig gjort tidigare. Men allt gick bra och nu är jag redo att sjunga "Min tid" även på Gävle Pride om två veckor!


Det var många "första gången" stunder under kvällen på Rånäs. Jag och Johan uppträdde ett par nummer ur vår hyllningsshow till Hollywoods glansdagar, En gyllene era, för första gången också. Det var så härligt att äntligen få testa inför publik och vi fick jättebra respons, det känns såå kul. Nu hoppas vi på att vi får möjlighet att uppträda med showen under hösten! Det är verkligen något med känslan i låtarna från gamla Hollywoods storhetstid som jag bara älskar.


Här är ett kollage med lite bilder från kvällen :D

/Lovisa

5 visningar

©2020 av Lovisa Lindelöf. LJ Produktion