Sök
  • Lovisa Lindelöf

Gävle dagen innan Prides Live - sändning🎉

Just nu sitter jag hemma hos Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson i Furuvik, I hans fina uterum och tar det lugnt medan han och Johan spelar in ett avsnitt till deras podd "Du Jag och Babsan".


Vädret håller på att skifta från super-värme och strålande sol som det varit de senaste dagarna, till lite kyligare och en himmel som håller på att täckas av mörka moln. Det känns faktiskt rätt så mysigt!


Vi är här i Gävle för att medverka i Gävle Prides Live-sändning imorgon, det känns så roligt att få vara delaktig i ett så viktigt sammanhang! Så...imorgon runt kl 12.00 kör jag och Johan vårt första framträdande för dagen och sen kommer vi uppträda med ett till nummer fram mot eftermiddagen, och jag kommer även sjunga min egen låt "Min tid" runt kl 12.45🎶.


Hoppas ni kollar in på Live-sändningen imorgon! Ni hittar den på Gävle Prides Facebooksida✨.


6 visningar

©2020 av Lovisa Lindelöf. LJ Produktion